Rådgivere

Tom Rasmussen er seniorrådgiver. Han har bakgrunn fra kulturbransjen som manager, produsent og forlegger, og assisterende direktør for Hundreårsmarkeringen-Norge 2005. Han er medlem av Forfatterforbundet, og har utgitt fire romaner. Rasmussen er utdannet innen teatervitenskap og litteraturvitenskap ved Universitetet i Bergen. Han jobber i dag som Chief Communication Officer i TicketCo parallelt med porteføljen han betjener i HBSPR.

Kontakt: 924 32 912 - tr@hbspr.noHaakon B. Schrøder er seniorrådgiver/filosof. Han har vært journalist, og tidligere rådgiver i Geelmuyden.Kiese og Saatchi & Saatchi, og gjesteforeleser ved Handelshøyskolen BI. Schrøder har utgitt tre dokumentariske bøker. Han er medlem fakultetsstyret ved Det Humanistiske Fakultet og medlem av instituttrådet (Filosofi). I arbeidet med sin masteroppgave forsker Schrøder på politisk løgn, og hvilke moralteorier som gjør seg gjeldende når velgerne fordømmer løgnaktige handlinger hos dem som innehar landets høyeste tillitsverv.
Kontakt: 41142000 - hbs@hbspr.no


Helge Stormoen er seniorrådgiver, og har sin utdannelse innenfor økonomi fra Handelshøyskolen BI. Stormoen har i en årrekke vært representant i bystyret i Bergen, og har også vært byråd for kultur og næringsliv. Stormoen har hatt en rekke verv, og var arrangementssjef  for Sykkel-VM i Bergen i 2017.
Kontakt: 941 10 000 - hs@hbspr.no


Knut Steen Rakner er seniorrådgiver og SoMe-ekspert. Rakner har i en årrekke vært filmprodusent, og har også lang erfaring innenfor optimalisering og målgruppestyring gjennom sosiale medier. Han har en gyllen regel; alltid maksimere eksponeringen til et lavest mulig budsjett.