Rådgivere

Tom Rasmussen er seniorrådgiver. Han har bakgrunn fra kulturbransjen som manager, produsent og forlegger, og assisterende direktør for Hundreårsmarkeringen-Norge 2005. Han er medlem av Forfatterforbundet, og har utgitt fire romaner. Rasmussen er utdannet innen teatervitenskap og litteraturvitenskap ved Universitetet i Bergen. Han jobber i dag som Chief Communication Officer i TicketCo parallelt med porteføljen han betjener i HBSPR.

Kontakt: 924 32 912 - tr@hbspr.noHaakon B. Schrøder er samfunnsanalytiker/filosof. Han har vært journalist, og rådgiver i Geelmuyden.Kiese og Saatchi & Saatchi, og var i flere år gjesteforeleser ved Handelshøyskolen BI. Schrøder har utgitt tre dokumentariske bøker. Han har sittet i både fakultetsstyret (Det Humanistiske Fakultet) og Instituttrådet (Filosofi) ved Universitetet i Bergen. Han er både Bachelor og Master i filosofi. I sin masteroppgave forsket Schrøder på politisk løgn, og hvilke moralteorier som gjør seg gjeldende når velgerne fordømmer løgn og usannheter hos politikere som innehar landets høyeste tillitsverv. Schrøder er høsten 2022 foreleser i filosofi ved International College of Management (ICMS) i Sydney (treffes på Teams/Meet).
Kontakt: 41142000 - hbs@hbspr.no


Helge Stormoen er seniorrådgiver, og har sin utdannelse innenfor økonomi fra Handelshøyskolen BI. Stormoen har i en årrekke vært representant i bystyret i Bergen, og har også vært byråd for kultur og næringsliv. Stormoen har hatt en rekke verv, og var arrangementssjef  for Sykkel-VM i Bergen i 2017.
Kontakt: 941 10 000 - hs@hbspr.no


Knut Steen Rakner er seniorrådgiver og SoMe-ekspert. Rakner har i en årrekke vært filmprodusent, og har også lang erfaring innenfor optimalisering og målgruppestyring gjennom sosiale medier. Han har en gyllen regel; alltid maksimere eksponeringen til et lavest mulig budsjett.